Frgálová buchta na plech: Hrnkový koláč s mákem, tvarohem a povidly chutná výborně a příprava je překvapivě snadná
Eliška Rejčka: Manželka Václava II. byla z Polska zvyklá na uzené ryby a plněné pirohy, v Čechách jedla zvěřinu a labutě
Foodblogerka Češka z Česka prozradila, jak na jedinečné mrkvance: Lidé by neměli přehlížet české skvosty, říká
varilamyskakasicku uvařila 19. 11. 2012 00:05 Domácí polévka z krůtích krků a žaludků s drobenkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 18. 11. 2012 22:11 Domácí polévka z krůtích krků a žaludků s drobenkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 18. 11. 2012 22:11 Domácí polévka z krůtích krků a žaludků s drobenkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 18. 11. 2012 22:03 Domácí polévka z krůtích krků a žaludků s drobenkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Dokonalý domácí bujon připravíme i ze zbytků a můžeme jej zamrazit na příště. V chuti předčí ten kupovaný!
Mleté řízky pečené v troubě: Křehké a šťavnaté maso zjemní smetana a sýr, chuť při pečení zvýrazní cibule