Svatomartinská kachna à la husa: Jak ji předem nasolit, jak podlévat a péct, aby byla uvnitř šťavnatá a zvenku křupavá
cathleen uvařila 29. 10. 2017 17:11 Domácí šlehačka (světlá i tmavá, pařížská) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cathleen uvařila 29. 10. 2017 17:11 Domácí šlehačka (světlá i tmavá, pařížská) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Banány, smetanový krém a kakaové těsto: Krtkův dort na plech zmizí rychleji, než ho stihnete nakrájet
Sterilovaná mrkev ve sladkokyselém nálevu: Skvěle dochutí maso nebo saláty, chuťově ozvláštní polévky, přitom ji snadno připravíte
5 zaručených tipů, jak si uchovat libeček na zimu: Vydrží v mrazáku, sušený, naložený v oleji nebo jako součást domácí „vegety“