Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
Ivace64 uvařila 30. 10. 2016 21:09 Dort s mrkví, oříšky, medem a kokosem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 30. 10. 2016 21:09 Dort s mrkví, oříšky, medem a kokosem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 30. 10. 2016 21:09 Dort s mrkví, oříšky, medem a kokosem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 30. 10. 2016 21:09 Dort s mrkví, oříšky, medem a kokosem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Franz Kafka byl vegetarián, miloval čočku nakyselo a zelenou špaldu. Každé sousto dvaatřicetkrát žvýkal a zemřel hlady