Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
Anna Kocikova uvařila 22. 4. 2022 16:18 Dušená krkovička v šunkovaru 0 0 Zobrazit detail Po uvaření Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 22. 4. 2022 16:18 Dušená krkovička v šunkovaru 0 0 Zobrazit detail Dušená krkovička na řezu Okomentovat
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Slovácká zasmaženica: Dříve nahrazovala drahé masové vývary, proto se jí říkávalo i falešná slepičí. Je levná, plná zeleniny a skvěle zasytí