Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Naložený hermelín: Vynikající chuťovka, která slaví úspěch na každém večírku. Do Silvestra se ještě stihne rozležet
Anna Kocikova uvařila 22. 4. 2022 16:18 Dušená krkovička v šunkovaru 0 0 Zobrazit detail Po uvaření Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 22. 4. 2022 16:18 Dušená krkovička v šunkovaru 0 0 Zobrazit detail Dušená krkovička na řezu Okomentovat
5 foto Novým hitem v cukrařině je malovaný piškot. S jeho pomocí poměrně jednoduše přenesete na dort jakýkoliv obrázek