Vyzkoušejte mokré řízky: Šťavnaté maso voní česnekem a paprikou a doplňuje ho silná šťáva. Příprava je přitom snadná
Francouzské brambory: Pár běžně dostupných surovin, které doma často zbývají, snadno proměníte v lahodný oběd
Řízky smažené v dvojobalu: Vynechat jednu surovinu ze tří se někdy vyplatí a řízky jsou mnohem křupavější
suslajda uvařila 12. 2. 2014 12:38 Dušená kuřecí stehna na mrkvi a šalotce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
suslajda uvařila 12. 2. 2014 12:38 Dušená kuřecí stehna na mrkvi a šalotce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
suslajda uvařila 12. 2. 2014 12:38 Dušená kuřecí stehna na mrkvi a šalotce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
„Májový deštíček, dej nám ho Pánbíček, aby se vydařil na poli chlebíček“ aneb Květnové pranostiky našich předků
Jak připravit nejlepší strouhanku na řízek: Když nemáte čas, pomůže trik s troubou, pak bude strouhanka dokonalá