Jak ohřát bramborovou kaši, aby zůstala krémová? Tyto čtyři způsoby vedou k lahodné příloze s minimem úsilí
Úžasný nepečený makový dort vypadá luxusně, chutná výtečně, stojí pár korun a bez problému ho zvládnou i začátečníci
suslajda uvařila 12. 2. 2014 12:38 Dušená kuřecí stehna na mrkvi a šalotce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
suslajda uvařila 12. 2. 2014 12:38 Dušená kuřecí stehna na mrkvi a šalotce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
suslajda uvařila 12. 2. 2014 12:38 Dušená kuřecí stehna na mrkvi a šalotce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Prezident Masaryk a jeho skromný jídelníček: „Tatíček“ národa jedl jen třikrát denně a miloval jednoduchou bílou polévku
Jak na perfektní vývar s krupicovými nočky: Šéfkuchař hotelu Pupp prozradil trik, který fantasticky pozvedne chuť jídla
Pařížskou šlehačku snadno připravíte i doma: Bude chutnat jako z luxusní cukrárny, před šleháním se ale musí dobře vychladit