Jak se připravuje občerstvení na turnaj Oktagon na Štvanici? Šéfkuchař Lukáš Neckář prozradil, jaké lahůdky chystá
Markéta Pyskatá: Tyrolská vévodkyně a švagrová Karla VI. měla na talíři šťovíkovou polévku i medový perník s růžovou vodou
Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
petram uvařila 4. 3. 2014 06:33 Dušená mrkev s kedlubnou na orientálním koření 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 4. 3. 2014 06:33 Dušená mrkev s kedlubnou na orientálním koření 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 4. 3. 2014 06:33 Dušená mrkev s kedlubnou na orientálním koření 0 0 Zobrazit detail Okomentovat