Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
petram uvařila 4. 3. 2014 06:33 Dušená mrkev s kedlubnou na orientálním koření 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 4. 3. 2014 06:33 Dušená mrkev s kedlubnou na orientálním koření 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 4. 3. 2014 06:33 Dušená mrkev s kedlubnou na orientálním koření 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Smaženka přežila socialismus a dál je českým hitem: Potřená hořčicí a obložená okurkou a kapií chutná perfektně