Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
Anna Kocikova uvařila 31. 5. 2015 12:51 Dušené hovězí se zasmaženým zelím a šťouchanými brambory 0 0 Zobrazit detail Část použitých surovin Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 31. 5. 2015 12:50 Dušené hovězí se zasmaženým zelím a šťouchanými brambory 0 0 Zobrazit detail Dušené hovězí se zasmaženým zelím a šťouchanými brambory Okomentovat
Pět nápadů, jak využít těstoviny, které zbyly: Skvěle chutnají zapečené se sýrem i uzeným. Hodí se do salátu i do polévky