Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
Anna Kocikova uvařila 31. 5. 2015 12:51 Dušené hovězí se zasmaženým zelím a šťouchanými brambory 0 0 Zobrazit detail Část použitých surovin Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 31. 5. 2015 12:50 Dušené hovězí se zasmaženým zelím a šťouchanými brambory 0 0 Zobrazit detail Dušené hovězí se zasmaženým zelím a šťouchanými brambory Okomentovat
Retro okénko: Čokoládová cukrovinka Nugeta stávala kdysi jen 3,90 Kčs a dělal se z ní i skvělý koktejl nebo cukroví
7 foto 7 nejlepších drinků s jahodami: Letošnímu létu vládnou virgin mojito a tenhle zmrzlinový shake
Pečené brambory 10x jinak: V solné krustě budou chutnat jako právě vytažené z popela, s máslem si na nich fantasticky pochutnáme