Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Moanka uvařila 7. 7. 2024 19:58 Dva druhy krémové pomazánky na chuťovky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 5. 7. 2024 06:36 Dva druhy krémové pomazánky na chuťovky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 5. 7. 2024 06:36 Dva druhy krémové pomazánky na chuťovky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro okénko: Čevabčiči mělo být podle norem z roku 1964 z pravé svíčkové. V levnější variantě jídelen ho ale nahradilo jiné maso