Denně vstává ve čtyři a napekla už tisíce bochníků i větrníků. Sestra Josefa Maršálka si na Moravě plní svůj sen
Výborný fazolový stroganoff zasytí a zahřeje: Minutkový guláš vyniká jemnou omáčkou a snadnou přípravou za pár korun
Libor Bouček se v kuchyni nebojí ničeho: Repertoár mého vaření určují děti. Zvládne svíčkovou i Asii, ale co má rád on sám?
magdalenka uvařil 21. 11. 2012 10:43 Dýňové pyré k masu, na topinky a pod. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 21. 11. 2012 10:43 Dýňové pyré k masu, na topinky a pod. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 21. 11. 2012 10:43 Dýňové pyré k masu, na topinky a pod. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vepřová krkovice s gulášovou šťávou je měkká a šťavnatá, provoněná česnekem a majoránkou a hustá díky chlebové střídce
Jídelní rozmary slavných: Albert Einstein dokázal najednou spořádat kila jahod a miloval čočkovou polévku s klobásou
Bramboráky trochu jinak: Židovské latkes jsou díky jedné ingredienci úžasně křupavé a nejlépe chutnají s jablečnou omáčkou