Glazovaná uzená krkovice po asijsku

1974andrea Kuchařka:

Jiné maso 30 názorů

524

Suroviny

4 plátky uzené krkovice
1 feferonka
4 polévkové lžíce sladké chilli omáčky
2 polévkové lžíce sójové omáčky
pomerančová šťáva z 1 pomeranče
olej
Recept si zatím oblíbilo 24 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na pánvi rozpálíme olej a plátky krkovice z obou stran prohřejeme a trochu opečeme, ne úplně dohněda.

  2. Smícháme pomerančovou šťávu, sójovou a chilli omáčku a najemno posekanou feferonku.

  3. Tuto směs přilijeme na pánev k masu, necháme prohřát a maso v ní obalíme.

  4. Svaříme na požadovanou hustotu.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 36 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Glazovaná uzená krkovice po asijsku

  • 1974andrea 1974andrea(autorka receptu)

    Kostik79:Zázvor tomu dodá také skvělou chuť;-). Jsem ráda, že chutnalo a děkuji za zprávu, moc mě potěšila:-K

    Odpovědět

  • Kostik79 Kostik79(neregistrovaný)

    Tedy pardon, feferonku zázvorem. :-8

    Odpovědět

  • Kostik79 Kostik79(neregistrovaný)

    Zkusila jsem nahradit chili zázvorem a místo krkovičky jsem použila kotlety. Jako přílohu rýži a bohatě posypané ředkvičkami a jarní cibulkou. Výborné (nejen) na jaro! :yes: :-))

    Odpovědět

  • Joskob Joskob

  • ochranka v casinu Petr a Danecek ochranka v casinu Petr a Danecek(neregistrovaný)

    1974andrea: tak zdares. Umis dcerka:-)

    Odpovědět

  • 1974andrea 1974andrea(autorka receptu)

    ochranka v casinu Petr a Danecek::-D:-D Vařím, co nám chutná;-) Ale tady máš teda tu rybku http://www.toprecepty.cz/recept/21556-plneny-stiko...;-)

    Odpovědět

  • ochranka v casinu Petr a Danecek ochranka v casinu Petr a Danecek(neregistrovaný)

    cucime sem, kdyz to cas dovoli sakris a co nevidime ? Nasi gazelu glazovanou Andreu. Co de, glazuje od cibule po uzene. Zkus neco inac devce.Toz to nasa Andrea oslnuje i pany kluky na vratnici.:-))dcerko uvar neco rybkou neglazovanou ale a my aj dojdeme :-!cago belo devce rizne..:-Dt

    Odpovědět

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    Andri i barevně Ti ta krásná dobrota ladí:-p:yes::-K

    Odpovědět

  • Dája Dája(neregistrovaná)

    Pěkný recept.Dělávám velice podobně,jen bez toho hrášku:yes:

    Odpovědět

  • maiva maiva

    Pěkný recept:-p+:yes: moc lákavé už z fotky. U nás by šlo bez feferonky:-D:-D

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka

    Ja s feferónkou!!!:yes:

    Odpovědět

  • maris maris

    Já bych asi pro sebe vynechala feferonku, ale jinak:-p:yes::yes:

    Odpovědět

  • savlinka savlinka

    wou parádní výtvor:yes::yes:To ti chybělo co:-)):-))

    Odpovědět

  • Irrena Irrena

    Krásný recept:yes:

    Odpovědět

  • 1974andrea 1974andrea(autorka receptu)

    srettka:Tak já to jedla celkem inteligentně, i příbor jsem měla:-D
    A dík;-)

    Odpovědět

1 2

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo