Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Jaký špenát můžeme vysazovat v létě? Aby zůstal křehký a šťavnatý, je třeba vybrat správnou odrůdu a věnovat trochu času péči
Nenáročná svíčková i pro začátečníky: Zkraťte si čas přípravy hotovou mraženou zeleninou a další osvědčené vychytávky
Vareniste.cz uvařila 12. 11. 2016 06:51 Dýňové rizotto s kokosovým mlékem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vareniste.cz uvařila 12. 11. 2016 06:51 Dýňové rizotto s kokosovým mlékem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tyrolská polévka s preclíky se jí na přilepšenou během půstu. Dokonalou chuť jí dodá speciální sýr, vynikající je ale i z parmazánu