Božský rebarborový koláč: Úžasně vláčný moučník s jemně nakyslou chutí skvěle doplňuje křupavá drobenka na povrchu
Test jídelen v Brně: Klasický smažák seženete za 129 Kč, polévku za 33 Kč a výborný dezert jen za 19 Kč
Slovenská fučka: Bramborová kaše podle starého receptu je levná a nejlépe chutná s osmaženou cibulkou
K@tka uvařil 21. 7. 2012 10:56 „Exotika na talíři“: Krůtí prsa „tandori“ s kozím jogurtem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
K@tka uvařil 21. 7. 2012 10:56 „Exotika na talíři“: Krůtí prsa „tandori“ s kozím jogurtem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Těstovinový salát z pečeného kuřete chutná královsky: Využijete nejen maso, ale i výpek pro chuť a kůži pro křupavou posypku
9 foto Holka u plotny radí: Jak skvěle uvařit vejce natvrdo nebo naměkko, a jak je snadno oloupat? Pomůže sůl, ocet a studená voda