Jak na tradiční retro okurkový salát? Díky správnému poměru octa a cukru je s touto zálivkou dokonalý
Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
K@tka uvařil 21. 7. 2012 10:56 „Exotika na talíři“: Krůtí prsa „tandori“ s kozím jogurtem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
K@tka uvařil 21. 7. 2012 10:56 „Exotika na talíři“: Krůtí prsa „tandori“ s kozím jogurtem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Brokolicová polévka je rychlá na přípravu. Nejlepší je zeleninu oblanšírovat a nevařit dlouho, výsledek překvapí skvělou chutí