Jak připravit dokonalý vývar podle Petra Hajného: Část zeleniny upečte, kosti nechte dlouho vařit, radí šéfkuchař
Ozzákova kuchařka aneb Majonézovej masakr, pivní palivec, rozšmelcovanej vepř a další recepty, co vás dostanou do kolen
Recept na slepované linecké podle cukráře Skály: S pikantním ovocným džemem chutná božsky a ani nepotřebuje uležení
isindy uvařila 25. 11. 2010 20:24 Fáš z krůtích prsou zapečený se žampiony, paprikou a cuketou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
isindy uvařila 25. 11. 2010 20:03 Fáš z krůtích prsou zapečený se žampiony, paprikou a cuketou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
isindy uvařila 25. 11. 2010 20:03 Fáš z krůtích prsou zapečený se žampiony, paprikou a cuketou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
isindy uvařila 25. 11. 2010 20:03 Fáš z krůtích prsou zapečený se žampiony, paprikou a cuketou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
30 foto Pečený bůček podle Pavla Berkyho: Pokud chcete křupavou kůrku, použijte fígl s olejem, radí semifinalista MasterChef Česko
Svěží larb salát je ideální pokrm i pro masožrouty. Kromě mletého masa a zeleniny do něj patří i jedna neobvyklá omáčka
Nadýchané koblihy s krémem: Do těsta patří rum a spousta vajec, základem je dobře nakynuté těsto. Výsledek nadchne všechny