Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fáš z krůtích prsou zapečený se žampiony, paprikou a cuketou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

25. 11. 2010 22:03

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 005 kJ / 1 674 kcal
Bílkoviny240,15 g
Tuky70,65 g
Vláknina3,40 g
Cholesterol 700 mg
Sodík 2,27 g
Sůl1,60 g
Sacharidy18,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

isindy isindy

26. 11. 2010 18:31

Jahodo, budu ráda, když vyzkoušíš - opravdu to je šťavnaté, nikoli tuhé...opravdu to asi udělá ta smetana a trocha té sody :-) a s tou slaninkou by to mohlo být :yes::-p

Iljuso, já vím, že křehčené maso není žádná sláva ani co se týká kvality, ani ceny :-8 ...ale občas mi v tom košíku přesto skončí ;-)

Iljusa Iljusa

26. 11. 2010 09:35

Rodina má velmi ráda drůbeží maso - často kuře vykostím, nakutruji s trochou mléka (bez kůže), přidám sýr, dochutím solí, pepřem - vzniknout z toho takové "holandské řízky kuřecí". Peču v troubě na folii bez tuku - vcelku je to i dietní pokrm.
Co se týká křehčeného masa - je levné, neboť je "křehčeno" v nějaké "blafu" a tak se i sníží cena masa. Takže vy si vlastně kupujete např. 1 kg křehčeného masa za 70 kč, ale masa je tam 700 g + 300 g křehčícího nálevu, z čehož plyne, že tento nákup není vůbec výhodný. Poměr surovin berte jako příklad.
Takže receptíku dávám bodík, neboť tyto chutě si dovedu představit ;-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

26. 11. 2010 09:07

to je super receptík:-p:-K+1:yes:

xanny

26. 11. 2010 07:22

Teda to vypadá móóóc krásně a jedle :-p, určitě vyzkouším, i když ne z křehčeného, to je moc chemické;-), ukládám a posílám desátý bodík:yes::yes::yes:

michsamant michsamant

26. 11. 2010 04:01

:yes::yes:

mysulka mysulka

25. 11. 2010 23:50

:yes::-p mňam:yes::-K

jahoda jahoda

25. 11. 2010 23:34

Já mám s mixovaným kuřecím špatnou zkušenost. Podle fotky to byl doslova "žravý" recept, byl to kuřecí kebab, přišla tam slanina, pivečko, česnek-samé dobrůtky, ale také na 1/2 kg 2 lžíce solamylu a bylo to hrozně tuhé, teplé se to ještě dalo, ale studené to bylo mdlé a tuhé. Myslím, že právě tím solamylem. Tehdy jsem si řekla, tak kebabe - tebe už nikdy:-D
Ale k Tvému receptu - nevidím žádný solamyl, ani nic podobného a ta smetana možná to maso udrží šťavnaté, stojí za vyzkoušení, ale přidám tam asi tu slaninu, myslím, že to prsičkám neuškodí.
;-):-K:yes:

pipre pipre

25. 11. 2010 23:04

Moc zajímavé a lákavé vyzkoušet:yes:+6

isindy isindy

25. 11. 2010 22:31

maris, právě to se mi stalo :-8 - po rozmrazení se mi z něj ani vařit nechtělo, vůbec to nevypadalo jako hezké maso :-// ....tak jsem se naštvala, hodila to do robota a pak přemýšlela, co s tím dál :-D:-D:-D:-D ale je fakt, že cena je milá a v této úpravě to bylo opravdu moc dobré :-)

maris maris

25. 11. 2010 22:27

Ivo, dobrý nápad, co udělat s křehčeným masem, které je jinak docela nepoužitelné, ale občas ho mají za dobrou cenu:yes::-)+

isindy isindy

25. 11. 2010 22:24

magdalenko, opravdu stačí jen použít tuto technologii posekání, není třeba ani vajíčko...je to jiné, než když maso umeleš...a má to po upečení konzistenci třeba jako bavorská sekaná, jestli ji znáš...:-)

magdalenka magdalenka

25. 11. 2010 22:22

A ono to mäso takto pekne drží pokope po upečení?
Krásne a zaujímavé!:yes:

rebeka rebeka

25. 11. 2010 22:17

týýý brďo:-Omě to nejde ani vyslovit:-D:-Dale vypadá to:-p:-p:yes:čestně;-):-D:yes:

Patricie

25. 11. 2010 22:17

:-KNádherná fotka, recept stojí za vyzkoušení+:yes::yes:

isindy isindy

25. 11. 2010 22:15

Rebi, rozkutruji :-8 není to umleté na strojku, ale rozsekané noži do jemné hmoty jako pěna ;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové knihy!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: fáš co je fáš faš recept kureci fas krůtí prsa na žampionéch kruti fas krůtí prsa recept recept na fáš krůtí prsa recepty co je to fáš masový fáš recept fáš krůtí špízy zapečené recepty faš recept krůtí prsa co je to masová fáš fáš z kuřecího masa recept na krútí prsa krutí prsa v troubě krůtí se žampiony

Suroviny: maso krůtí, smetana ke šlehání, koření čarodějka, soda jedlá, sůl, cuketa, žampióny, paprika čerstvá červená, koření grilovaná zelenina, olej olivový

TopRecepty.cz

Fáš z krůtích prsou zapečený se žampiony, paprikou a cuketou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M9D3