Křupavé fazolové rohlíky z horkovzdušné fritézy: Viktorie z MasterChefa ukázala, jak na pečivo bez mouky, ale se skvělou chutí
Co dělat s nedozrálými zelenými rajčaty? Zavařte je jako pikantní salát se zelím a cibulí, v zimě se po něm jen zapráší!
Početná rodina Marie Terezie musela jíst jen rakouská jídla, manžel František Lotrinský jezdil za pochoutkami do Francie
magdalenka uvařil 24. 4. 2012 15:55 Fazolky zapékané s mrkví a medvědem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 24. 4. 2012 15:55 Fazolky zapékané s mrkví a medvědem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 24. 4. 2012 15:55 Fazolky zapékané s mrkví a medvědem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Úroda kanadských borůvek se blíží. Svědčí jim kyselejší půda a zálivka dešťovou vodou, před škůdci je ochrání síť
Švábské kobližky Fasnetsküchle: Tradiční masopustní pečivo musí být dozlatova osmažené a voní skořicí