Jak se připravuje občerstvení na turnaj Oktagon na Štvanici? Šéfkuchař Lukáš Neckář prozradil, jaké lahůdky chystá
Alzbetina Prk. uvařila 25. 1. 2014 17:26 Fazolový salát se sladkokyselou zálivkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Alzbetina Prk. uvařila 25. 1. 2014 17:26 Fazolový salát se sladkokyselou zálivkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Holka u plotny radí: Kuře na cibulovém zelí je pikantní díky hořčici a voní po citronu a česneku. Takhle snadno se dělá
Bavorská specialita z jednoho hrnce: Pichelsteiner je šťavnatá směs masa a zeleniny, kterou si zamiluje každý
Jak na ten nejlepší těstovinový salát? Těstoviny je potřeba vařit trochu déle a ochucovat ještě za tepla, pak je výsledek perfektní