Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Danca uvařila 22. 2. 2014 12:44 Fenyklové rizoto s kukuřicí a smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Danca uvařila 22. 2. 2014 12:44 Fenyklové rizoto s kukuřicí a smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
17 foto Hledali jsme nejlepší burgery v Praze: Narazili jsme na vizuální zázrak za 475 Kč i umaštěný kousek za dvě stovky
Jak nejlépe pěstovat mrkev? Když budou mít semínka správně připravenou půdu a ideální zálivku, překvapí bohatou úrodou