Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
Danca uvařila 22. 2. 2014 12:44 Fenyklové rizoto s kukuřicí a smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Danca uvařila 22. 2. 2014 12:44 Fenyklové rizoto s kukuřicí a smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tajemství pálenky s obrázkem bojovníka střežilo za 135 let jen pět mužů. Řecká Metaxa i díky tomu chutná stále stejně
Kokosový likér coquito: Vánoční drink s kouzlem exotiky voní rumem a kokosem, nahradí vaječňák a příprava je snadná