Fenyklové rizoto s kukuřicí a smetanou

Danca Kuchařka: Danca

Bezmasá jídla 0 názorů

Suroviny

0,5 kg rýže (dobrá je jasmínová)
1 cibule
olej
1 hlíza fenyklu
1 plechovka sterilované kukuřice
1 zakysaná smetana (200 g)
sůl
bílý pepř
Parmazán nebo sýr Grana Padano na posypání
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Rýži uvaříme podle zvyklostí. Na oleji v pánvi osmahneme na kostičky nakrájenou cibuli (do sklovita) a přidáme na proužky nakrájený fenykl.

  2. Na mírném ohni za častého míchání necháme zeleninu změknout, poté přidáme kukuřici, uvařenou rýži, smetanu, osolíme a opepříme a necháme společně prohřát. Na talíři posypeme nastrouhaným parmazánem nebo podobným sýrem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Fenyklové rizoto s kukuřicí a smetanou

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: rizoto s kukuřicí rizoio s kukuřicí rizoto s fenyklem ritoto fenykl fenyklová hlíza feniklové hranolky feniklové rizoto recept fenyklové hlízy ryzeto se smetanou recept zeleninove rizoto s fenyklem fenyklová rýže dietní fenyklové rizoto feniklová hlíza recept fenyklova hliza recept

Zapomněl/a jsem heslo