Krájené hranaté koláče z plechu. Nemusí se tvarovat a báječně chutnají k odpolední kávě i jako rychlá svačina dětem ve škole
Jak připravit rajčatový protlak, který vydrží celou zimu: Vyberte správnou odrůdu, dejte pozor na sůl a udržujte čistotu
Lenuzzi uvařila 17. 9. 2010 14:26 Fettuccine s lososem, smetanovou omáčkou a bylinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lenuzzi uvařila 17. 9. 2010 14:26 Fettuccine s lososem, smetanovou omáčkou a bylinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na nejlepší pracny? Do těsta přidejte trochu hřebíčku a nechte ho odležet, na snadné vyklopení z formičky stačí jeden fígl
Holka u plotny radí: Jak na babiččinu zelňačku s klobásou a smetanou? Chuti pomůže vývar i dostatek kmínu