Hřiby, křemenáče, kozáky, lišky, smrže či bedly se perfektní hodí na sušení. Podle těchto pravidel vydrží až do příští sezony
Prázdniny u babičky: Nejlepší bramborové placky připravíte za chvíli. Nezapomeňte ale na sádlo, i když je smažíte nasucho
maris uvařila 1. 4. 2019 16:00 Filé z tresky s pestem z medvědího česneku a smetanovou polentou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 1. 4. 2019 16:00 Filé z tresky s pestem z medvědího česneku a smetanovou polentou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Proč stojí za to vařit na indukci? Litr vody ohřejete už za dvě minuty a ještě výrazně ušetříte na energiích!
Viktorie z MasterChefa připravila toast, který chutná jako smažák: Miluju originál, ale tohle ho skvěle nahradí, říká