Vepřová krkovice s gulášovou šťávou je měkká a šťavnatá, provoněná česnekem a majoránkou a hustá díky chlebové střídce
Jak skladovat čerstvý česnek, aby vydržel celou zimu: Zapomeňte na lednici i omývání, správný postup je jiný
maris uvařila 1. 4. 2019 16:00 Filé z tresky s pestem z medvědího česneku a smetanovou polentou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 1. 4. 2019 16:00 Filé z tresky s pestem z medvědího česneku a smetanovou polentou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Holka u plotny radí: Jak na křehké vanilkové rohlíčky s jemným krémem? Stačí jen listové těsto a obyčejný pudink
Vepřové plátky na uzeném bůčku a cibuli: Bůček dodá voňavou a lehce pikantní šťávu, kterou skvěle zahustí cibule
Dvacetiminutový těstovinový oběd ze zásob: Perfekně chutná, stačí jedna pánev a není třeba ztrácet čas dlouhým vařením