Tvarůžkové brambory: Syté aromatické jídlo zapečené s ochucenou smetanovou směsí překvapí dokonalou kombinací chutí
Retro okénko: Bonbony pro svěží dech - mentolové Beskydky stávaly dříve jen 2 Kčs, ale pochutnávat si na nich můžete i dnes
evosheek uvařil 27. 2. 2016 13:39 Filet z candáta se zeleninovým julienne a šťouchanými brambory 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
evosheek uvařil 27. 2. 2016 13:39 Filet z candáta se zeleninovým julienne a šťouchanými brambory 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
13 foto Otestovali jsme perfektní kaťák v Motorestu pod Řípem, který ocenil Zdeněk Pohlreich. I klasika jde dělat jinak
Medovo-sojová kachna se švestkovou omáčkou a rozinkami Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 isindy 105 min