Holka u plotny radí: Hummus s medvědím česnekem je skvělá jarní vzpruha, která se hodí nejen na svačinku
Jak na tatarák ze špekáčků: Voní česnekem a worcesterskou omáčkou a díky několika dochucovadlům chutná božsky
Buřty na pivě jsou vynikajícím jídlem ze zbylých špekáčků. Pivo dodá pikantnímu pokrmu barvu, zelenina hustou omáčku
rebeka uvařila 30. 3. 2012 11:27 Filet z lososa v listovém těstě na špenátovobramborovém lůžku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
rebeka uvařila 30. 3. 2012 11:27 Filet z lososa v listovém těstě na špenátovobramborovém lůžku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
rebeka uvařila 30. 3. 2012 11:26 Filet z lososa v listovém těstě na špenátovobramborovém lůžku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
rebeka uvařila 30. 3. 2012 11:26 Filet z lososa v listovém těstě na špenátovobramborovém lůžku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat