Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Kocmax uvařila 28. 10. 2020 21:24 Filet ze pstruha na listovém salátu 0 0 Zobrazit detail Filet ze pstruha na listovém salátu Okomentovat
32 foto Reportáž ze Salabky: Tatarák s fermentovaným česnekem a pravým zlatem, dvě mini porce za 1800 Kč a šéfova dokonalá blamáž na konci
Jak skladovat perníčky? Měkké v plechové dóze a ty, co mají změknout, v papírové krabici s přidáním neobvyklých surovin
Salát ze surimi tyčinek: Jednoduchou východoslovanskou specialitu připravíte během chvilky a ještě rychleji zmizí ze stolu
Bezvaječné těstoviny s hlívou ústřičnou a sojovou smetanou Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 JanaDorazinova 20 min