Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
JanaDorazinova uvařila 22. 7. 2009 10:27 Filety ve špenátovo-česnekovém těstíčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 22. 7. 2009 10:25 Filety ve špenátovo-česnekovém těstíčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 22. 7. 2009 10:25 Filety ve špenátovo-česnekovém těstíčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 22. 7. 2009 10:25 Filety ve špenátovo-česnekovém těstíčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kuřecí játra jako minutka jsou měkká, nádherně šťavnatá a plná chuti. Stačí je předem dobře připravit a správně opékat
Celerová pomazánka: Lehce pikantní pomazánku s jemně nakyslou chutí dovede k dokonalosti poctivá domácí majonéza