Filety ve špenátovo-česnekovém těstíčku

JanaDorazinova Kuchařka: JanaDorazinova

Ryby 5 názorů

Suroviny

rybí filety nebo pangasius
2 vajíčka
hladká mouka
špenát
3 stroužky česneku
sůl
trocha vody na zředění těstíčka nebo mléka
olej na smažení
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Filety si osolíme a připravíme si těstíčko z vajíčka, mouky, špetky soli, nastrouhaného špenátu a utřených tří stroužků česneku.

  2. Těstíčko by mělo mít konzistenci, asi jako na palačinky, nebo malinko hustější.

  3. Každý kousek si obalíme v hladké mouce a pak v těstíčku a dáme na rozpálenou pánev. Smažíme dorůžova.

Poznámka

Můj recept. Česnek je v tom vynikající a špenátu si každý může dát, kolik uzná za vhodné.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Filety ve špenátovo-česnekovém těstíčku

Tématické fráze: filety filety recept rybi filet v testicku těstíčko filety recepty ryba se špenátem rybí filety se špenátem filet v těstíčku pangasius se špenátem ryba špenát recepty filety těstíčko na ryby pangasius filet recept filety pangasius ryby v těstičku vynikající pangasius filety recepty se špenátem ryba špenát recept pangasius filet pangasius v těstíčku s česnekem