Francouzské brambory: Pár běžně dostupných surovin, které doma často zbývají, snadno proměníte v lahodný oběd
Řízky smažené v dvojobalu: Vynechat jednu surovinu ze tří se někdy vyplatí a řízky jsou mnohem křupavější
Jak připravit vždy křupavé domácí hranolky: Úspěch tkví v úpravě brambor a přidání jedné běžné kuchyňské přísady
rebeka uvařila 19. 12. 2010 12:30 Frankfurtská polévka se zeleninou 0 0 Zobrazit detail hotovo Okomentovat
ivulinka uvařila 13. 12. 2010 06:50 Frankfurtská polévka se zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ivulinka uvařila 13. 12. 2010 06:49 Frankfurtská polévka se zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
12 foto Odborník na otužování i hubnutí Libor Mattuš: Ženy po padesátce, pokud chtějí hubnout, se musí vyhnout i cukru v kávě