Buchty po ránu: Špenátová focaccia podle Josefa Maršálka se neobejde bez spousty bazalky a prospěje jí dlouhé kynutí
U Dřeváka nabízí burgery, které ovládly mnoho soutěží: Nelovíme módní vlny, ale držíme kvalitu, říká majitel Radek Klimeš
Isabela Kastilská: Španělská královna měla na talíři námořnickou slepici a mohla mít i grilovanou kočku podle speciálního receptu
1974andrea uvařila 15. 8. 2011 09:48 Frikadelky se žampionovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 15. 8. 2011 09:48 Frikadelky se žampionovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 15. 8. 2011 09:48 Frikadelky se žampionovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Staročeská uhlířina: Jednoduché jídlo z brambor a nočků chutná i dnes, slanina a kysané zelí přinesou další rozměr chuti
11 foto Václav Noid Bárta: Po večírcích mi bývalo špatně, teď mám díky správnému jídlu energie na rozdávání. Smažák si ale stejně dám s chutí
Tchajwanský piškot ranli je něco mezi piškotem a marshmallow. Peče se ve vodní lázni, je nadýchaný a chutná po medu