Loštice žijí tvarůžky. Ochutnáte je tu na langoších i pizze, my jsme vyzkoušeli i tvarůžkovou zmrzlinu a unikátní zákusky
Nejlepší jíška do guláše, aby byl hustý tak akorát, voní po oříškách a obě základní suroviny máte doma
isindy uvařila 5. 1. 2011 11:53 Fusilloni se sušenými rajčaty, pestem a parmazánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
isindy uvařila 5. 1. 2011 11:52 Fusilloni se sušenými rajčaty, pestem a parmazánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
isindy uvařila 5. 1. 2011 11:51 Fusilloni se sušenými rajčaty, pestem a parmazánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Adina Mandlová si půjčovala kuchaře od Vlasty Buriana a nechávala si připravovat paštičky se sýrovou pěnou