Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Jaký špenát můžeme vysazovat v létě? Aby zůstal křehký a šťavnatý, je třeba vybrat správnou odrůdu a věnovat trochu času péči
mariana. uvařila 22. 5. 2013 18:43 Galetty plněné směsí masa, špenátu, Camembertu s ořechy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mariana. uvařila 22. 5. 2013 18:43 Galetty plněné směsí masa, špenátu, Camembertu s ořechy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na pravé řecké tzatziki: Důležité je použít hutný řecký jogurt a okurku nechat vykapat. Konzistenci vylepší olej
Kuchařem roku je Lukáš Čížek z Vrchlabí. Nejlepší cukrářkou se stala Anna Marvanová. Porotu okouzlila tímhle dezertem!