Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
tejaja uvařila 22. 9. 2012 18:15 Gratinované brambory s cuketou a mrkví 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 22. 9. 2012 18:15 Gratinované brambory s cuketou a mrkví 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 22. 9. 2012 18:15 Gratinované brambory s cuketou a mrkví 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 22. 9. 2012 18:14 Gratinované brambory s cuketou a mrkví 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Dokřupava smažené rýžové nudle se zeleninou: Domácí „čína“ jen z několika ingrediencí může být na stole za pár minut
Příprava dokonalých salátových brambor začíná už 22. prosince. O výsledku rozhoduje varný typ, velikost i načasování
Vánoční rekordy: Největší šálek horké čokolády obsahoval 4500 litrů sladkého nápoje a padlo na něj 600 kg čokolády