Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
KVÍZ: Umíte vyslovit názvy jídel, která se objevují v českých restauracích? Ověřte si své jazykové dovednosti
Petra Benesova uvařila 12. 8. 2014 06:34 Grilovaný králík marinovaný švestkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Petra Benesova uvařila 12. 8. 2014 06:34 Grilovaný králík marinovaný švestkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Petra Benesova uvařila 12. 8. 2014 06:34 Grilovaný králík marinovaný švestkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Dýňové škvarky snadno nahradí ty vepřové: Hodí se do salátů, polévek i pečiva. Navíc přijdou na pár korun
Čočková polévka se zelím: Nesmí v ní chybět aromatická majoránka, uzená klobáska a zakysaná smetana, příprava je snadná