Křupavé a vláčné lívance podle Těhotnýho kuchaře: Těsto bez kynutí, jahodový přeliv a nepopsatelně skvělá chuť
To pravé ořechové? Slevová akce pro milovníky oříšků, sušeného ovoce i dalších dobrot se koná právě teď
Anna Kocikova uvařila 17. 2. 2011 18:43 Guláš - neguláš 0 0 Zobrazit detail použité suroviny Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 17. 2. 2011 18:43 Guláš - neguláš 0 0 Zobrazit detail Guláš-neguláš Okomentovat
Smažený sýr nemusí být jen z eidamu. Základem fantastické chuti i konzistence je obsah tuku nad 35 %, kromě jedné výjimky
Tajemství té nejlepší šípkové omáčky: Šípkové pyré s malým obsahem cukru, kořenová zelenina a vhodné víno