Guláš - neguláš

Anna Kocikova Kuchařka: Anna Kocikova

Doba přípravy: 50 minut 2-4 porce Pokrmy z vnitřností 10 názorů

Suroviny

1-4 vepřová srdíčka
15-20 dkg anglické slaniny
hřiby (sušené, lesní, žampiony)
cibule
sádlo nebo olej
1 Gusto-Fix goulash (Kaufland- odd. koření, polévky v sáčku)
trošku pepře
soli dle potřeby
majoránka
libeček
rozetřený česnek
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Srdíčka uvaříme doměkka (v papiňáku 30 minut v 1/2 l vody, jinak v běžném hrnci asi 3/4 hodiny). Nakrájíme na drobnější kostky.

  2. Na cibulce podusíme hříbky (já měla nožky ze žampionů překrojené na půl), přidáme nakrájená srdíčka, podle návodu ve vodě rozmíchaný fix goulash a ještě za občasného míchání 10 minut provařujeme. Já neumím vařit bez libečku, tak po ukončení vařícího procesu přidávám jemně nasekaný.

  3. Podáváme s rýží, knedlíkem i těstovinami.

Poznámka

Maso i hříbky můžou být různé - dnes jsem zavařovala žampiony a zbyly mi nožky, v úterý si manžel dával na mrazák pivo a vytáhl už uvařené srdíčko, které pak zapomněl schovat. Aby nic nepřišlo nazmar, napadlo mě toto :-)

Prosím, bude-li někdo vařit a bude chutnat, nebudu se zlobit za foto.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Guláš - neguláš

  • hanka:Hani,děkuji za zájem;-)Pokusila jsem se složení"Fixu"z obalu přelouskat pomocí lupy:-/Je to napsáno velice drobounko,tak snad jsem to opsala správně:
    Složení-pšeničná mouka,jedá sůl s jódem,maltodextrin,cukr,mletá paprika,karamel,cibule,aroma,extrakt z pekřského droždí,sušená rajčata,rostlinný tuk,výrobek z laktózy,kyselina citrónová,koření,zahušťovadlo,guma guar,česnek.
    Pokud tento přípravek nebudete používat příliš často,určitě Váš zažívaci trakt nebude mít újmu;-):-))Ale určitě by se to dalo nahradit tmavší zásmažkou(sádlo+hladká mouka)a poté přidat mletou papriku a pikantnější koření podle své chuti:-)

    Odpovědět

  • hanka hanka(neregistrovaná)

    Nemohla byste sem dát složení toho Gusto-fix, vůbec neznám, děkuji:-K
    A že je to guláš-neguláš, ráda to vyzkouším:-p

    Odpovědět

  • Anna Kocikova Anna Kocikova(autorka receptu)

    Tentokrát jsem použila mražené hříbky,ale s těmi žampiony je to lepší.I když jsem hříbky přidala těsně před dovařením,nebylo to ono:-/Foto konečně dodávám:-8

    Odpovědět

  • drahulin drahulin

    Aničko to by mě určitě chutnalo.:yes::-p

    Odpovědět

  • lemarti lemarti

    Aničko vidíš jak ti to jde;-):-)bodíček jasný a já si ty tvé receptíky uložila oba na vyzkoušení;-):yes:

    Odpovědět

  • :-DRegistrovaní:-Dděkuji:-KAle ručku mám skoro u pánevního dna:-))
    Díky všem a taťka zatím křeče nemá;-)

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    špagi,no právě..:-D:-Dale vypadá to fakt lákavě:-p:yes:jo,a ti neregistrovaní,ať si trhnou:-!já budu dávat body tomu,komu uznám za vhodné..a kdy,to je taky moje věc:-!

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Rebi, Anička dává na výběr, to víš, každý doma tolik žampionů nemá, třeba má hříbky že jo :-D:-D:-D

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    Anni,machříš s hříbkama,co:-?když máš 3kg žampionů:-?:-D:-Dale já stejně budu dělat tvoje kuřecí-přírodní,cos vařila Lemarti.heč:-!:-D:-Dale bodík ti dám..za ta srdíčka:yes::-K

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Aničko :-O, super nápad , jen se musím mrknout po tom fixgoulashi, co to je a to jsem si myslela, jak Kaufland znám :-D:-D, ale vypadá to jen podle popisu mňamkově :-p:-p:yes:
    ( a mám problém, aby někdo neregi nerýpal, bod bez vyzkoušení, jo nebo ne.... jo, myslím že mé šedé buňky chuťové to maj vyřešený :-D:-D:yes::yes:)

    Odpovědět

Tématické fráze: navod na gulas guláš s karamelem krůtí lesnický guláš guláš návod karamel do guláše 30 porcí guláše recept na křecí srdíčka lesnický guláš fix gulas marinované kuřecí nožky guláš ze srdíček guláš z vepřových srdíček guláš 30 porcí dává se do guláše karamel ? složení fixu na guláš gulas fix recept křeci srdíčka guláš ze srdíčka goulash fix jaká porce gulasu se dává

Zapomněl/a jsem heslo

Právě probíhá vánoční soutěž! Přidávejte fotky k receptům a vyhrajte vybavení do kuchyně. Zúčastnit se

Zavřít