Frgálová buchta na plech: Hrnkový koláč s mákem, tvarohem a povidly chutná výborně a příprava je překvapivě snadná
Eliška Rejčka: Manželka Václava II. byla z Polska zvyklá na uzené ryby a plněné pirohy, v Čechách jedla zvěřinu a labutě
Foodblogerka Češka z Česka prozradila, jak na jedinečné mrkvance: Lidé by neměli přehlížet české skvosty, říká
Eliza uvařila 28. 9. 2009 11:33 Halušky s listovým špenátem a slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 28. 9. 2009 11:33 Halušky s listovým špenátem a slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 28. 9. 2009 11:33 Halušky s listovým špenátem a slaninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Co udělat se zbylou bramborovou kaší? Hodí se k zahuštění polévek, ale i jako základ pro placičky, krokety či k zapečení
Oběd z varné konvice: Na sladký nadýchaný kuskus, rizoto z bulguru nebo pohankovou kaši s medem sporák nepotřebujeme