Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
tejaja uvařila 12. 10. 2019 17:34 Houbové knedlíky kynuté a houbové knedlíky z rohlíků 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 12. 10. 2019 17:33 Houbové knedlíky kynuté a houbové knedlíky z rohlíků 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 12. 10. 2019 17:33 Houbové knedlíky kynuté a houbové knedlíky z rohlíků 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 12. 10. 2019 17:33 Houbové knedlíky kynuté a houbové knedlíky z rohlíků 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Judita Durynská: Matka Přemysla Otakara I. nejraději popíjela minerální vodu z Teplic a možná i díky tomu se dožila vysokého věku