Vyrazili jsme do restaurace Asie z Ano, šéfe!: Česká čína stále frčí, zde už přes padesát let. Není divu, umí ji tu skvěle a za fajn cenu
Co nabízela legendární „čína“ ve Vodičkově ulici? Vyprošťovák podle Matušky i polévka z vlaštovčích hnízd byly hity
Jak upéct perfektní bůček: Křupavé kůžičky i šťavnatého masa docílíte, když se budete držet několika důležitých rad
Petra Dvor. uvařila 22. 3. 2023 06:39 Hovězí guláš na pivu zahuštěný bramborou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 14. 4. 2021 18:13 Hovězí guláš na pivu zahuštěný bramborou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
13 foto Mandarinky, uhlí ze sklepa, buráky ve slupce a občas i nějaká čokoládová figurka aneb Jak se slavil Mikuláš za socialismu