Krájené hranaté koláče z plechu. Nemusí se tvarovat a báječně chutnají k odpolední kávě i jako rychlá svačina dětem ve škole
Jak připravit rajčatový protlak, který vydrží celou zimu: Vyberte správnou odrůdu, dejte pozor na sůl a udržujte čistotu
eva hubova uvařila 8. 4. 2011 22:11 Hovězí játra s pórkem a houbami 0 0 Zobrazit detail pomleté houby Okomentovat
Peče celá země: Recept na ikonický dort podle Josefa Maršálka. Moučník voní čokoládou a díky náplním je krásně vláčný
Řídká kaše bryja, prastaré jídlo Slovanů i Keltů, je vynikající s hruškami a s jablky. Vylepšíme ji smetanou nebo oříšky
6 foto Jana Paulová se v Prostřeno! nechce zabydlovat: Sama nejraději vaří rychlovky a tvrdí, že si zatím nikdo nestěžoval