Špačci z mletého masa: Šťavnaté roládky obalené ve slanině a nadívané klobásou připomínají ptáčky a chutnají excelentně
Pálenky ze jmelí i zachráněných borůvek a kakaových slupek. Dirigent a chemik proměňují dary přírody v lahodné pití
Hledali jsme nejlepší burgery v Praze: Narazili jsme na vizuální zázrak za 475 Kč i umaštěný kousek za dvě stovky
Anna Kocikova uvařila 19. 8. 2025 22:26 Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 19. 8. 2025 22:26 Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 19. 8. 2025 22:26 Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 19. 8. 2025 22:26 Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Česká zelňačka učarovala i Němcům: Kromě kysaného zelí její kouzlo spočívá v jedné dobře zvolené ingredienci
V únoru můžete začít s pěstováním: Za okno dejte bazalku, do skleníku rajčata a okurky. Důležitá je ovšem teplota venku i uvnitř