Arašídy zdarma, hranolky navíc a neomezeně příloh: Legendární fastfood Five Guys dorazí do Prahy a posadí vás na zadek
Dýňové pyré třikrát jinak: Hodí se do polévky, do koláčů i k masu a příprava je jednoduchá. Stačí k tomu jedna dýně
Vyzkoušejte mokré řízky: Šťavnaté maso voní česnekem a paprikou a doplňuje ho silná šťáva. Příprava je přitom snadná
Dooga uvařil 27. 7. 2013 10:43 Hovězí líčka na černém pivu, šalvěji a hříbkách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
rebeka uvařila 23. 6. 2013 14:14 Hovězí líčka na černém pivu, šalvěji a hříbkách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
rebeka uvařila 23. 6. 2013 14:14 Hovězí líčka na černém pivu, šalvěji a hříbkách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Barvení velikonočních vajíček může být zábava i umění: Použití slupek z česneku, červeného zelí a silonek dokáže zázraky
Sýrová pomazánka podle ČSN: Za pár korun lze připravit rychlou a jednoduchou večeři i báječné pohoštění na oslavu
13 foto Šéfkuchař restaurace Hliněná bašta nám prozradil, jak dělá vyhlášené kuře na paprice, a přidal i recept na bramborové nočky