Pražský Kulaťák ožije v sobotu akcí, která nemá obdoby. Na festivalu ambasád bude vařit 56 zemí, ochutnat můžete stovky jídel
Jak na dokonalý lotus cheesecake bez pečení: Snadný dezert voní karamelem, čokoládou a máslem a chutná božsky
Jak na polské bramborové noky kluski: Připravte si je podle originálního receptu od slavné polské kuchařky
Dooga uvařil 27. 7. 2013 10:43 Hovězí líčka na černém pivu, šalvěji a hříbkách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
rebeka uvařila 23. 6. 2013 14:14 Hovězí líčka na černém pivu, šalvěji a hříbkách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
rebeka uvařila 23. 6. 2013 14:14 Hovězí líčka na černém pivu, šalvěji a hříbkách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat