Buchty po ránu: Špenátová focaccia podle Josefa Maršálka se neobejde bez spousty bazalky a prospěje jí dlouhé kynutí
U Dřeváka nabízí burgery, které ovládly mnoho soutěží: Nelovíme módní vlny, ale držíme kvalitu, říká majitel Radek Klimeš
Isabela Kastilská: Španělská královna měla na talíři námořnickou slepici a mohla mít i grilovanou kočku podle speciálního receptu
Izabella929 uvařila 5. 10. 2018 12:55 Hovězí plátek na špeku a červeném víně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Grilování má své zásady: Maso musí před přípravou odpočívat, přemíra tuku škodí chuti, stejně jako vidlička
Smažený chřest je křupavý a šťavnatý. Netradiční úprava jarní zeleniny přináší nové chutě, je snadná a rychlá