Smaženka jako ze socialistického „bufáče“: Jednu z oblíbených verzí tohoto retro fastfoodu si snadno připravíte i doma
Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
eva hubova uvařila 23. 12. 2012 11:32 Hovězí plátky na cuketě, patizonu, mrkvi a celeru 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 19. 12. 2012 13:01 Hovězí plátky na cuketě, patizonu, mrkvi a celeru 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 18. 12. 2012 18:46 Hovězí plátky na cuketě, patizonu, mrkvi a celeru 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 18. 12. 2012 18:39 Hovězí plátky na cuketě, patizonu, mrkvi a celeru 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 18. 12. 2012 18:39 Hovězí plátky na cuketě, patizonu, mrkvi a celeru 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Hornickej knedlík ve vajíčku podle Adama Runduse. Připravený jako sendvič se šunkou a okurkami chutná skvěle
Retro okénko: Jak na legendární citronovou babetu? Buchtu "z hliníkové misky" vyrobíme doma snadno a bude lepší než kupovaná
Stravovací návyky modelky Naomi Campbell: Má seznam zakázaných potravin a v letadle by jídlo nikdy nepozřela, říká její kuchař