Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
eva hubova uvařila 23. 12. 2012 11:32 Hovězí plátky na cuketě, patizonu, mrkvi a celeru 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 19. 12. 2012 13:01 Hovězí plátky na cuketě, patizonu, mrkvi a celeru 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 18. 12. 2012 18:46 Hovězí plátky na cuketě, patizonu, mrkvi a celeru 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 18. 12. 2012 18:39 Hovězí plátky na cuketě, patizonu, mrkvi a celeru 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 18. 12. 2012 18:39 Hovězí plátky na cuketě, patizonu, mrkvi a celeru 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
7 foto Jak peče rohlíky Josef Maršálek? Těsto podle něj nesmí při kynutí oschnout a prozradil trik, díky kterému budou nádherně křupavé
Studentské jídlo před revolucí: Oběd v menze stával 2,60 Kčs, oblíbený byl i lančmít a na koleji frčely špagety s kečupem