Laďka Něrgešová upekla dokonalé housky plněné sýrem: Křupavé a vláčné pečivo zvládne každý, mimo chutí oslní i vzhledem
Expert varuje: Myčka je „wellness resort“ pro bakterie a plísně, některé jsou tak odolné, že by mohly kolonizovat Mars
Neodolatelná vosí hnízda: S lískovými oříšky a žloutkovým krémem zmizí jako první. Takhle budou vypadat nádherně
Marie Svarcova uvařila 6. 11. 2024 07:21 Hovězí plec nebo krk se žampiony a na víně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 6. 11. 2024 07:21 Hovězí plec nebo krk se žampiony a na víně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
19 foto Pátrali jsme po nejlepších řízcích v Brně: Objevili jsme vynikající jídlo, nedosolené maso i zvláštní variaci za 430 Kč
Mykolog Petr Souček radí, kam se vydat na houby a jak i z dálky poznat, že se asi vrátíte s plným košíkem