Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
Anna Kocikova uvařila 29. 1. 2016 18:41 Hovězí srdce s pikantní dýňovo - moravankovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 29. 1. 2016 18:41 Hovězí srdce s pikantní dýňovo - moravankovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 29. 1. 2016 18:40 Hovězí srdce s pikantní dýňovo - moravankovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 29. 1. 2016 18:40 Hovězí srdce s pikantní dýňovo - moravankovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 29. 1. 2016 18:40 Hovězí srdce s pikantní dýňovo - moravankovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
10 foto Jana z pořadu Peče celá země: Touhle bábovkou okouzlila porotu a takhle jí to sluší na farmě. Podívejte se!