Šéfkuchař pražské restaurace Bruxx radí, jak na ty nejlepší hranolky: Zásadní je krátké předvaření a dvojí smažení, říká
Největšími nepřáteli jahod jsou sucho, plíseň a slimáci. Správnou péčí a osvědčenými tipy lze hrozbám předejít
Anna Kocikova uvařila 1. 2. 2022 15:15 Hovězí srdce v cibulové omáčce se smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 1. 2. 2022 15:15 Hovězí srdce v cibulové omáčce se smetanou 1 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 1. 2. 2022 15:15 Hovězí srdce v cibulové omáčce se smetanou 1 0 Zobrazit detail Okomentovat
Co se jedlo na svatbě královny Viktorie? Jehněčí kotlety s lanýžovou omáčkou nebo ryba s omáčkou z humra i pečené sluky