Jelení úplněk v Kozorohu je ve znamení letní přírody: Berani ocení borůvkové řezy a Panny cuketový bramborák
Plněné papriky v tomatové lázni: Šťavnatá masová náplň s rajčatovou omáčkou vytvoří dokonalou chuťovou kombinaci
Eliza uvařila 21. 1. 2010 18:28 Hovězí závitky s červeným kysaným zelím a divokou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 21. 1. 2010 18:27 Hovězí závitky s červeným kysaným zelím a divokou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 21. 1. 2010 18:24 Hovězí závitky s červeným kysaným zelím a divokou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 21. 1. 2010 18:24 Hovězí závitky s červeným kysaným zelím a divokou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 21. 1. 2010 18:24 Hovězí závitky s červeným kysaným zelím a divokou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Květák smažený v bramborovém těstíčku se sýrem voní majoránkou a je krásně křupavý. Nejdůležitější je správná hustota těstíčka
Kynuté koláče se sladkou zelnou náplní podle cukráře Josefa Maršálka: Provoněné skořicí a ochucené jablky chutnají fantasticky