Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
LukasM uvařil 6. 9. 2019 15:27 Hřejivá batátovo-mrkvová polévka se zázvorem a pomerančem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Angel 666 uvařila 30. 10. 2017 18:51 Hřejivá batátovo-mrkvová polévka se zázvorem a pomerančem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Angel 666 uvařila 30. 10. 2017 18:51 Hřejivá batátovo-mrkvová polévka se zázvorem a pomerančem 0 0 Zobrazit detail Můžeme ozdobit dýňovým olejem Okomentovat
Křupavé fazolové rohlíky z horkovzdušné fritézy: Viktorie z MasterChefa ukázala, jak na pečivo bez mouky, ale se skvělou chutí
Opilé řezy Izidor: Dezert z nadýchaného těsta voní oříšky, rumem a čokoládou a zamilujete si jej na první ochutnání