Cuketové zelí podle Těhotnýho kuchaře: Zavařte si přerostlé cukety, radí, v zimě z nich připravíte luxusní přílohu k masu
Houby v sádle: Jednoduchý způsob, jak uchovat úlovky z lesa po celý rok. Dodají vůni a chuť všem houbovým pokrmům
Kdo je influencer Tady svačinář? Vyučený kuchař snadnými recepty i fiktivními strýčky a tetičkami baví internet
Lubik uvařil 11. 9. 2016 15:59 Hruškový tažený závin s hrozinkami a ořechy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lubik uvařil 11. 9. 2016 15:59 Hruškový tažený závin s hrozinkami a ořechy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lubik uvařil 11. 9. 2016 15:59 Hruškový tažený závin s hrozinkami a ořechy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pečeme s Ivou: Netrápit se zaplétáním pramenů? Nádherná vánočka je pečená ve staré kameninové formě po mamince