Učitelka hudby se zbláznila do kuchtění. Vytváří domácí zmrzliny a se svou kanapkou vyhrála i v soutěži Food blog roku
Co jedli japonští samurajové? Bojovníci sloužící císaři a šlechtě měli skromný jídelníček, převažovala rýže a polévka miso
Lubik uvařil 11. 9. 2016 15:59 Hruškový tažený závin s hrozinkami a ořechy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lubik uvařil 11. 9. 2016 15:59 Hruškový tažený závin s hrozinkami a ořechy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lubik uvařil 11. 9. 2016 15:59 Hruškový tažený závin s hrozinkami a ořechy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pečeme s Ivou: Čas švestek, švestkových bublanin a koláčů. Upečme si jemné a vláčné buďáky, buchty plněné švestkami a mákem!
Holka u plotny radí: Jak na ořechy plněné karamelovým krémem a polévané čokoládou? Jednoduchý recept funguje už léta
Rýžový pudink kheer je báječně krémový, sladký díky salku a voňavý po orientálním koření, příprava je snadná