Poctivý záhorácký závitek: Kombinace šťavnatého vepřového masa a kysaného zelí v tradiční slovenské úpravě
Lubik uvařil 11. 9. 2016 15:59 Hruškový tažený závin s hrozinkami a ořechy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lubik uvařil 11. 9. 2016 15:59 Hruškový tažený závin s hrozinkami a ořechy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lubik uvařil 11. 9. 2016 15:59 Hruškový tažený závin s hrozinkami a ořechy 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak uvařit nudle do polévky? Nejlépe samostatně s vrchovatou lžičkou soli na litr vody, sušené potřebují jiný čas než čerstvé
Smažený řízek z nakládaného bůčku: U netradiční varianty oblíbeného jídla je důležitá marináda a doba naložení