Nejlepší čočková polévka je s klobásou a bramborami: Hustá, sytá a voňavá okamžitě zahřeje a zlepší náladu
Perfektní hospodský guláš podle ČSN: Oblíbená klasika stojí na přesném postupu. Záleží na smažení cibule i teplotě vody
Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Merylas uvařila 9. 9. 2018 17:12 Jablečná buchta s ořechy a rozinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Merylas uvařila 9. 9. 2018 17:12 Jablečná buchta s ořechy a rozinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Video Klasika českých hospod: Jak udělat dokonalý smažák se šunkou. Díky těmto trikům bude zlatavý, křupavý a nevyteče