Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
Semy.cz uvařila 30. 9. 2008 18:55 Jablka v těstíčku 0 0 Zobrazit detail Jablka v těstíčku Okomentovat
Semy.cz uvařila 30. 9. 2008 18:26 Jablka v těstíčku 0 0 Zobrazit detail Jablka v těstíčku Okomentovat
Křehoučké jogurtové řízky jsou báječně šťavnaté díky marinování. Stačí půlhodina v marinádě, přes noc budou ještě jemnější
Zelňačka podle topmodelky Heidi Klum: Překvapí mletým masem, chilli omáčkou i konzervou rajčat, chuť je ovšem jedinečná