Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
petram uvařila 19. 12. 2011 13:54 Jáhlový chléb bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 19. 12. 2011 13:54 Jáhlový chléb bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
17 foto Tereza z Peče celá země nabídla recept na koňakové špičky do skleničky: Vejde se do nich víc likéru, říká s úsměvem
15 foto Krmila hady, teď peče bláznivé dorty. S tímhle hororovým vyhrála jihočeská cukrářka Lucie mezinárodní soutěž